UBF Akademik Personel “Mentor Eğtimi” Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin “Kurumsal Akreditasyon” süreçlerini yöneten Kalite Koordinatörlüğü tarafından Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-Öğretme Ortamları) çerçevesinde “Mentor Eğitimi” programını tamamlayan Fakültemiz öğretim elemanlarından Doç.Dr. Çimen BAYBURTLU ve Öğr. Gör. Mustafa Naci TOP eğitimlerin yayılımını sağlamak amacıyla 2 Ağustos 2023 tarihinde düzenledikleri eğitimleri tamamlamışlardır.

10:00-12:40 saatleri arasında zoom toplantısıyla 3 oturum halinde gerçekleştirilen eğitimlere Fakültemizin tüm akademik personeli katılmışlardır. Programın olumlu katkısını arttırmak amacıyla eğitim içerikleri paylaşılmıştır.

Her eğitimin sonunda katılımcıların eğitimler ile ilgili düşünceleri Google anket formu aracıyla toplanmıştır.

Mentor1.jpg (42 KB)

Mentor2.jpg (39 KB)