2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak, 5 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenimiz, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımıyla coşkulu bir şekilde tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin başarılarını ve mezuniyet sevincini hep birlikte paylaşarak gurur dolu anlar yaşadık. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizi hayatlarının yeni dönemine uğurlarken, gelecekteki tüm kariyer yolculuklarında onlara başarılar diliyoruz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrenci, aile ve akademik kadromuza teşekkür ederiz.

Mezuniyetimiz kapsamında Topluma Hizmet Dersi öğrencilerimizin topladığı plastik kapaklarla dört adet tekerlekli sandalye alınmış ve ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren öğrencilerimize ve dersin öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel Kılıç’a gönülden teşekkür ederiz.

mezuniyet24_1.JPG (1.56 MB)

mezuniyet24_2.JPG (3.98 MB)