Fakültemiz Öğrencilerinden Tübitak Proje Başarıları

Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. döneminde Fakültemiz Basım Teknolojileri Bölümü ve Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü öğrencileri yazdıkları projeler ile destek almaya hak kazanmışlardır.

Proje desteği alan öğrencilerimiz ve proje konuları aşağıdadır. Öğrencilerimize ve danışmanlık desteği veren öğretim üyelerimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Basım Teknolojileri Bölümü

Nuray KURTKORU (Proje Yürütücüsü), Prof. Dr. Arif ÖZCAN (Proje Danışmanı)

Proje Konusu: Aktif Ambalajda Kullanılabilecek Çay Ağacı Yağı ve Titanyum Nanopartikül Kullanarak Kaplanmış Kağıtların Basılabilirlik Parametrelerinin ve Antibakteriyel Özelliklerinin İncelenmesi

Burak DEMİR (Proje Yürütücüsü), Melis KAPDAN (Proje Araştırmacısı), Mert ÇOBAN (Proje Araştırmacısı), Doç. Dr. Zafer ÖZOMAY (Proje Danışmanı)