Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Basım Teknolojileri Bölümümüze ziyaret

17 ekim 2024 çarşamba günü Dr.Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve sorumlu öğretmenleri tarafından Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Basım Teknolojileri Bölümü'ne ziyaret gerçekleşmiştir. Ziyaretin ilk bölümünde fakültemizin bulunduğu Mehmet Genç Külliyesinde Dekanımız Prof. Dr. Sibel Kılıç tarafından fakültemiz ve bölümlerimiz hakkında kısa bilgiler verilmiş ve üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları ve sektörün nitelikli çalışan ihtiyaçları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. İkinci bölümde öğrenciler Göztepe Kampüsünde bulunan bölüm laboratuvarlarına gitmişler ve burada Basım Teknolojileri Bölüm başkanı Prof. Dr. Türkün Şahinbaşkan tarafından karşılanmış ve tüm laboratuvarlar gezdirilmiş ve ayrıca bölüm ve sektör hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

ziyaret2.jpeg (543 KB)

ziyaret1.jpeg (1.19 MB)